Ondernemers zijn natuurlijk altijd druk-druk-druk. Daarom maken wij het je makkelijk om een mooi kerstpakket voor jouw ontvanger te bestellen. Hier vind je allemaal fijne leveranciers die prachtige producten en pakketten aanbieden, kant en klaar of op maat te maken. Door bij een van deze leveranciers te bestellen ondersteun je veelal ook nog andere ZZP’ers of kleine ondernemers. Win-win dus!

HEYHEJ

Bijzondere cadeautjes en unieke kerstpakketten die zijn samengesteld met originele Europese producten.

Leveranciers KerZZPakket Slow & grow

Slow & Grow

Het Slow & Grow journal helpt je overzicht aan te brengen in je weken en stil te staan bij wat écht belangrijk voor je is.

KerZZPakket leverancier Benieuwen stompkaarsen thee

Benieuwen

Sfeervolle pakketten met duurzame handgemaakte kaarsen en de optie tot het toevoegen van een persoonlijke boodschap.

KerZZPakket leverancier LOCALFAVS

LOCALFAVS

Verwen een andere ZZP'er én steun ook nog eens kleine lokale ondernemers met de kerstpakketten van LOCALFAVS. Met code 'kerzzpakket' verzendkosten €3,99 ipv €6,75!

KerZZPakket leverancier Echelon soaps

Échelon soaps

(H)eerlijke natuurlijke zepen, haar- en huidverzorgingsproducten zonder troep. Gebruik code 'KerZZPakket2020' bij je bestelling en krijg een gastenzeepje cadeau!

KerZZPakket leverancier Sabores de Portugal

Sabores de Portugal

Heerlijke wijnen, olijfolie en zoete en hartige delicatessen uit Portugal. Met de producten uit deze webshop kun je een prachtig kerstpakket vol lekkers samenstellen.

KerZZPakket leverancier Tijdvoormama.nu

Tijd voor mama

Bijzondere relaxproducten op het gebied van hobby en creativiteit voor drukke moeders en creatieve mannen en vrouwen. Kies een compleet pakket of stel zelf samen!

KerZZPakket leverancier Hey You Giftbox

HEY YOU giftbox

Met de HEY YOU giftbox ontdek je eerlijk, duurzaam en lokaal geproduceerde producten van Nederlandse merken. Koop bewust en lokaal, en geniet van het geven!

KerZZPakket leverancier Vrolijkmakers

Vrolijkmakers

Twee complete kerstpakketten van vrolijkmakers mét recept en mét jouw persoonlijke kerstwens.

KerZZPakket leverancier My Uchu

Uchu Reminders

Unieke sieraden met een echt verhaal. Gemaakt met passie, liefde en echte edelstenen. Gebruik code KERZZ20 voor een gratis edelstenenverrassing!

KerZZPakket leverancier Benikhip.nl

Ben Ik Hip

Een supervrolijke shop met originele items voor in huis of om cadeau te geven. Vul code 'kerZZPakket' in bij opmerkingen en krijg een setje mini-kerstkaarten cadeau!