Ondernemers zijn natuurlijk altijd druk-druk-druk. Daarom maken wij het je makkelijk om een mooi kerstpakket voor jouw ontvanger te bestellen. Hier vind je allemaal fijne leveranciers die prachtige producten en pakketten aanbieden, kant en klaar of op maat te maken. Door bij een van deze leveranciers te bestellen ondersteun je veelal ook nog andere ZZP’ers of kleine ondernemers. Win-win dus!

KerZZPakket

HEYHEJ

Bijzondere cadeautjes en unieke kerstpakketten die zijn samengesteld met originele Europese producten.

Vrolijkmakers

Complete kerstpakketten mét recept en mét jouw persoonlijke kerstwens. Gebruik code KERZZP2021 voor een vrolijkmaker voor jezelf!

KerZZPakket leverancier Benikhip.nl

BenIkHip

Een supervrolijke shop met originele items voor in huis of om cadeau te geven. Vul code 'kerZZPakket21' in bij opmerkingen en krijg een setje mini-kerstkaarten cadeau!

LOCALFAVS

Verwen een andere ZZP'er én steun ook nog eens kleine lokale ondernemers met de kerstpakketten van LOCALFAVS. Gebruik code Kerzzpakket en krijg 2,50 korting op je bestelling!

KerZZPakket leverancier Echelon soaps

Échelon soaps

(H)eerlijke natuurlijke zepen, haar- en huidverzorgingsproducten zonder troep. Gebruik code KerZZPakket2021 bij je bestelling en krijg een gastenzeepje cadeau!

KerZZPakket leverancier Sabores de Portugal

Sabores de Portugal

Heerlijke wijnen, olijfolie en zoete en hartige delicatessen uit Portugal. Met de producten uit deze webshop kun je een prachtig kerstpakket vol lekkers samenstellen.

Uchu Reminders

Unieke sieraden met een echt verhaal. Gemaakt met passie, liefde en echte edelstenen. Gebruik code KERZZ21 voor gratis verzendkosten!

KerZZPakket leverancier Hey You Giftbox

HEY YOU giftbox

Met de HEY YOU giftbox ontdek je eerlijk, duurzaam en lokaal geproduceerde producten van Nederlandse merken. Koop bewust en lokaal, en geniet van het geven! Gebruik code Kerzzpakket10 voor 10% korting.

De Boefjes Shop

Een creatieve webshop vol met exclusieve, gepersonaliseerde artikelen. Gebruik code KerZZPakket en krijg 10% korting op de gehele bestelling!

LiefsLabel

Originele cadeaus en persoonlijke decoratie. Zowel kant en klare kerstpakketten als mooie losse producten. Gebruik code KerZZPakket en krijg 10% korting!

Benieuwen

Bernice van Benieuwen maakt kaarsen van gerecyclede materialen. Speciaal voor KerZZPakket heeft zij mooie duurzame producten geselecteerd!

Escape Kerstpakket

Een originele verpakking voor je kerstpakket bestel je bij DoeNederland: een verpakking met een cijfercode die moet worden ontrafeld. Als je bij je bestelling de code KerZZPakket21 invult, krijg je een bon van 10% korting voor een escape room!