1. Schrijf je in via het inschrijfformulier.

Hierbij vul je een korte bio in met een paar vragen, zodat degene die voor jou een pakket samenstelt beter kan inschatten waar je blij van wordt.

KerZZPakket

2. Kies een categorie.

Omdat niet alle ZZP’ers over hetzelfde budget beschikken hebben we gekozen voor twee categorieën kerstpakketten.
Kies de categorie die het beste aansluit bij jouw wensen en budget:

KerZZPakket

3. Betaal je deelnamekosten.

Wij vragen een bijdrage van € 4,95 om deel te nemen aan KerZZPakket, ter dekking van de organisatie- en administratiekosten. Na betaling is je inschrijving definitief.

KerZZPakket

4. Krijg een lootje

Binnen een week na jouw inschrijving (en meestal sneller) krijg je een mail van ons. Hierin staat voor wie jij een kerstpakket mag verzorgen, inclusief de bio die diegene heeft ingevuld. Uiteraard ontvang jij een ‘lootje’ uit jouw categorie, en gaat jouw lootje ook naar iemand in dezelfde categorie. Je ontvangt dus altijd een kerstpakket met (ongeveer) dezelfde waarde als je verstuurt.

KerZZPakket

5. Maak of koop een kerstpakket

Nu heb je twee keuzes: je mag zelf een mooi pakket samenstellen voor jouw ontvanger (uiteraard wel alleen met kwalitatief goede producten, nieuw of zelfgemaakt – lees daarbij a.u.b. goed onze erecode door!) óf je bestelt een kant en klaar pakket bij een leverancier. Om het je makkelijk te maken hebben wij een aantal fijne leveranciers geselecteerd en hier voor je op een rijtje gezet.

KerZZPakket

6. Verstuur het kerstpakket

Tussen 10 en 20 december mogen alle kerstpakketten verstuurd worden. (Houd hierbij rekening met de langere verzendtijden bij PostNL of andere pakketleveranciers!) Uiteraard is het de bedoeling dat je pakket vóór kerst bij je ontvanger is. Wij houden aan: uiterlijk 23 december in huis. Je mag het pakket anoniem versturen, maar het is leuker als je een kaartje bijsluit zodat de ontvanger weet van wie het pakket afkomstig is. Wie weet houden jullie er nog een leuk zakelijk contact aan over!

KerZZPakket

7. Ontvang het kerstpakket

In de week voor kerst ontvang je ook jouw kerstpakket van een andere deelnemer van KerZZPakket. Ga er lekker van genieten, je hebt het verdiend! Uit eerdere edities is gebleken dat de verzender van je kerstpakket het fijn vindt om een berichtje te krijgen dat het pakket goed ontvangen is.  Ook vinden wij het leuk als je jouw ervaringen deelt in de Facebookgroep van KerZZpakket. Of tag ons op Instagram of Facebook met #kerzzpakket! Mocht je jouw kerstpakket niet ontvangen hebben, neem dan even contact met ons op via info@kerzzpakket.nl. Wij gaan dan voor je uitzoeken wat er mis is gegaan.